• 88
    her ne kadar aşırı güvenilir bir kaynaktan olmasa da, vakıfbank'a transfer haberleri gündeme gelmiş olan voleybolcu. türk sporunun milli takımlar bazında en başarılı yazını yaşayanlardan biri olduktan sonra dönüp bizim hödük kadroyla kümede kalma mücadelesi verirken en son sinirden ağlıyordu.

    haberin kaynağı neresi olursa olsun, ilkin'in galatasaray'dan ayrılmasının değil ayrılmamasının haber değeri taşıdığı bir durumdayız. süre alma konusuna gelirsek, 2023 mayıs ayında kimse ilkin'in milli takımda doğru düzgün süre alabileceğini de düşünmüyordu. ama defalarca kritik yerlerde sahaya atıldı ve hiçbirinde "sıçtı batırdı" dedirtmeden beklenen işleri fazlasıyla yaptı.

    bu seviyeyi koruyabilmesi ve sıçrama yapabilmesi için o seviyedeki bir oyuncu grubundan fazla uzaklaşmaması gerekiyor. bizim bihter'le ya da sponsor promosyonu* japon ablayla bildiğini de unutması yakındır...

    normalde; götünün kılları yavaş yavaş ağarmaya başlamış yaşta, pazartesi sabahın dört buçuğunda galatasaray yazıp çizecek kadar şey(kendime sıfat bulamadım artık) adamların galatasaray'ı savunup galatasaray'da kalmayı salık vermesi falan beklenir değil mi?

    galatasaray öyle bir hal oldu ki, artık vicdanımız hasta ruhumuzu yenmeye başladı. 23 yaşında gencecik çocuk, kaçsın kurtarsın kendini önünde ufacık da olsa bir şans varsa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın