resim
Mehmet Büyükekşi
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 283
    şahsi kanaatim galatasaray camiasını uyutmak için karşı tarafça desteklenen başkan. senelerdir galasataray'lı olduğunu iddia edilerek başkan olan ilk kişi. görende adnan polat , ali dürüst filan sanar. galatasaray'lı olduğunu başkan olmadan önce 100 kişiye sorsan 1 kişi bilemezdi herhalde. sorsan bizi kayırıyormuş.

    muhtemelen fener'in adem baba'dan kalma şampiyonluklarını anca galatasaray'lı olduğu düşünülen bir başkanla ciddi hale getirebileceklerini bildikleri için öyle uzaktan galatasaray'lı birisini başkan olarak desteklediler. bu adam geldiğinden beri fenerbahçe'nin hangi hakkı yenmişte bu kadar ağlıyorlar belirsiz. adamların türkiye'de aldıkları tek yenilgi olan trabzon maçında resmen adamları dövdüler ama fener kaybetmekten kaçamadı.

    sosyal medya'da yapılan algılara rağmen kapalı toplantılarda fenerbahçe'nin bu herifi desteklediği söyleniyor. şimdi fenerli veya beşiktaş'lı birini getirirlerse işleri zorlaşacak çünkü galatasaray sosyal medyası tekrar aktif hale gelip bunlara yapılan algılara sessiz kalmayacak. bu yüzden şahsi kanaatim gitmeyeceği yönünde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın