aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2035
    onemli olan kewell hakkinda entry girmek degil yegen, onemli olan onun hakkinda nelerin yazildigidir.*

    bana gore kewelli unutmak mumkun degil. onun yoklugunu cok hissetti bu takim ama gorunen o ki artik giderse fazla ses cikartilmayacak taraftarlardan. bu da benim gibi kewellin kalmasini isteyen taraftarlari uzuyor. once cocugumu keserim laflari vardi, simdi ise haci kronik sakat bu adam, yasi da ilerlerdi, maliyeti yuksek, dunya kupasini dusundu, bizi kandirdi* vs.

    kewellin durumu belirsiz olmasininda etkisi var. belki gercekten gonderilme asamasina gelirse ayaklanir bu taraftar ama bence gec kalinmamalidir.

    unutmayin ki kewellin yerine daha ucuz ve kaliteli birisini bulamayiz. belki az sakatlanan birisini buluruz* ama o da en az 2,5 milyon euro ister. istemezse bile uyum sureci gecirebilir, gecirmezse bile (asiri) gece hayati olabilir, olmazsa bile ...........

    kisacasi kewelli takimda tutmak kumar ise, yeni transferde kumardir*. ben kewell kumarini oynamayi tercih ediyorum. ne yazikki bu konuda soz sahibi olan ben degilim. karar rijkaard ve yonetimin. rijkaard kewellin kalmasini ister ama ya yonetim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın