resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2059
    levent tüzemen allah 1 dese oturur bir daha düşünürüm doğru değildir ya kesin yalan yanlış bir şey vardır burada diye. çok da katılmıyorum söylemlerine. https://twitter.com/.../1735194860900974597

    old trafford'da zaha'nın yaptıkları sayesinde galibiyet alabildik. o galibiyet gruptaki tek galibiyetimiz ve o olmasaydı anamızın evine geri dönüyorduk.

    ligde ankaragücü, kasımpaşa maçlarını çözdü. bu iki maçın karşılığında 6 puan değil 2 puan alsaydık yine şampiyonluk yolunda büyük yara almış olacaktık.

    siz istiyorsunuz ki her maç 10 gol atsın 20 asist yapsın.
    palace premier lig için underdog bir takım olduğundan dolayı orada efsane olmuş olabilir. ama rakipler bize karşı kapanıyor sürekli ve zaha palace'da yaptığı çalımlar ve birebirleri bizde çok daha az deniyor. kontra'da dribling atarak kaleye indiğini de göremedik henüz.

    sırf alabiliyoruz diye böyle bir yıldızı takıma kattık, müthiş yetenekleri olan bir futbolcu ancak o kadar gereksizdi ki. hem kerem'i kaybettik hem zaha'dan verim alamıyoruz. zaha'yı aldığımız için 10 numara ihtiyacımız da boşa düştü niyeyse. yani zaha alınmadan önce 10 numara alınacak diye bekliyorduk, 1 tane 8 numara alınıp transfer apar topar kapatıldı. suçlu burada planlamayı yanlış yapan sorumlular bana kalsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın