resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1453
    kendisiyle ilgili şöyle bir durum var ve umarım aynı hatayı bu kez ziyech’te yapmayız.

    mario lemina uzun süredir premier ligde çok solid bir performans veriyor ve bu performansın başlangıcı bizde bir sakat bir sağlam oynadığı sezondan sonra oldu. zira lemina bize gelmeden önce çok uzun süredir düzenli olarak oynamıyordu. bizde de tekrar düzenli oynamaya başlayınca doğal olarak adale sıkıntıları yaşadı. zaman geçtikçe bunu atlattı ve eski günlerine döndü ama biz ne yaptık? ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu unutup, sanki bize her sene böyle kaliteli ayaklar geliyormuş, üstüne bir de aidiyet hissediyormuş gibi bonservisini almadık. şimdi fellik fellik orta saha arıyoruz ve kendisi premier ligde, wolves’da, klopp’un ön libero listesine girecek kadar iyi futbol oynuyor.

    bu entry’i bu kadar uzatmamın sebebi de ziyech’in kalitesi. ziyech en son düzenli olarak 2022 dünya kupasında oynadı. ondan sonra geçtiğimiz yılın ikinci yarısında chelsea’de çok az süre buldu ve yazı sezon başı antrenmanı yapamadan geçirdi. yani aslında neredeyse 7-8 aydır profesyonel futboldan uzak kaldı.

    demem o ki umarım kendisi klasında bir oyuncuyu kendisinin yaşında üstelik bedavaya alamayacağımızın farkındayızdır ve kendisinin yeniden profesyonel futbola adapte olma sürecinde sabırlı olup, yeni bir lemina hatası yapmayız.

    tanım: faslı yaratıcı kenar oyun kurucumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın