resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2051
    fildişili olmasına rağmen ingiliz kibri var kendisinde. egosu hareketlerine de yansıyor, eli kolu durmuyor. bakıyorsun cv'sine bir tane kupası yok. 30 yaşına kadar crystal palace'da oynamış, pl'de en fazla 10. sırayı görmüş. kariyerinde bize gelene dek 1 tane avrupa kupası maçı yok adamın, 1 tane!

    galatasaray'da kimler kimler oynadı, avrupa futbolunun 1 numaralı kupasını kazanan adamlar geldi bu takıma. ben zaha kadar eli kolu durmayan, saha içinde arkadaşlarına memnuniyetsiz bakışları olan bir adam daha görmedim. adama sorarlar sen kimsin diye.

    çuvalla maaş verdik kendisine, şampiyonlar ligi için verdik o parayı. 6 maça çıktı manu'ya attığı şansa bala gol dışında sahada yok adam. kendisi için mevkisinden ettiğimiz kerem kadar katkı veremedi şampiyonlar ligi'nde.

    arkadaşlar biz süper lig'de rashica'yla, rodrigues'le de şampiyon oluyoruz. gerek yok çuvalla para vermeye. tamamen popülist, taraftara yönelik bir transfer bu. yerli sayısı ortada, bu adamın mevkisinde geçtiğimiz en sezonun en verimli 2-3 adamından biri oynuyorken zaha'ya ne ihtiyaç vardı? bize ne kattı bu adam? yazık günah verilen paralara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın