• 408
    grubun genelinde muhteşem bir oyun oynadığımız, iz bıraktığımız bir grup macerası geçirmemize rağmen üst tura çıkamamış olmamız üzücü. fakat grup her açıdan enteresan oldu.

    manchester united'dan 2 maçta 4 puan alırken grubun en zayıf halkası olarak görünen kopenhag'dan 2 maçta 1 puan alabildik (onu da son 5 dakikada). bayern maçlarında toplam 180 dakikanın 150 dakikasında rakibi boğmamıza rağmen puansız ayrıldık. tüm bunlara rağmen son maçta kopenhag'ı yen çık senaryosuna ulaşabilmiştik ki danimarka deplasmanında, çok iyi takım savunması yapan bir takıma karşı da çok bir şey üretemeden mağlup olduk maalesef.

    şu an düşünmeden edemiyorum, acaba kopenhag bayern deplasmanından 1 puan almasa ve biz son maça 2. çıksaydık, sonuç ne olurdu acaba... çünkü o senaryoda bambaşka ve muhtemelen de çok gollü bir maç izleyebilirdik.

    yine de güzel maceraydı, bayern ve manu gibi baba takımların ve kopenhag gibi sert bir kuzey takımının olduğu grupta şansımızı son maça taşıyıp uefa'ya kalmayı başarmak bence tatmin edici. şampiyonlar ligi'nde diş geçiremediğimiz takımları düşününce avrupa ligi'nde aynı istek ve performansla neler başarabileceğimizi düşünmek heyecanlandırıcı.

    teşekkürler hocam, teşekkürler takım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın