• 256
    kendilerini tebrik ederim, hiç hata yapmadan, kimseyi ön plana çıkarmadan takım halinde temiz iş çıkardılar. gol yiyene kadar atmamızın zaten çok zor olduğunu düşünüyordum, ancak yedikten sonra kazanabilmemiz için futbol mucizesi gerektiğini hissettim.

    kendilerini takım değeri ve bulundukları lig üzerinden değerlendirirsek küçümseyebiliriz, ama tam da bulundukları lige uygun yapıda futbol anlayışları ve oyunları var. biz de bulunduğumuz futbol iklimine uygun bir yapıdayız. onlar gibi yapalım desek ne yönetim kalır, ne teknik direktör kalır, ne oyuncular baskı nedeniyle gelişim gösteri, ne de taraftar sabreder. biz düşük maliyetle, yerel oyuncularla, gerçekçi beklentilerle ve elde edilen sonuçlarla yüzleşip kabullenerek hareket edecek bir takım değiliz. bizim kültürümüzde yok bunlar. akdeniz ve arap kültürünün karışımı beşeri özelliklerimiz var. kuzey ülkelerinde bir tane böyle takım var mı, yok. bu iş tek takım olarak girişilecek bir iş değil, tüm takımların buna göre davranması lazım. ya bizim rakibimiz fenerbahçe, beşiktaş vs. her sene her takımın mutlak şampiyonluk parolasıyla çıktığı bir ligdeyiz.

    bu nedenle bulunduğumuz durumu kanıksamalı ve kendimizi başarısız görmemeliyiz. önümüzde avrupa ligi var, burada iyi bir hikaye yazabiliriz. kopenhag'a yenildik/elendik diye ahlar vahlar etmeye gerek yok. bu grupta bekelene göre manchester united çok kötü, kopenhag çok iyi sezon geçirdi. biz gerçekçi beklentimizle uyumlu bitirdik. oynadıkları oyuna saygı duyarak tebrik ederim kendilerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın