• 23
    burada ilerlemek tamamen kura şansı ve eşleşme dönemindeki form ile alakalı.

    son 16'da barça çeker elenirsin, o dönem barça daha motivedir kupa için, la liga'da hedef şampiyonluk olunca uel'yi salar mesela.

    ya da o yıl bir büyük ingiliz kulübü epl'de kötü sezon geçirip ilk 4'ün dışında kalmak üzeredir ve ucl'ye katılmasının en kolay yolu uel'yi kazanmaktır. daha çok asılır, diğer büyük liglerden de bazı takımlar için böyle olabilir pek tabii ama epl daha net.

    ya da tam tersi epl'de çok sert bir fikstürün ortasında ligde de hedef maçlarını oynayacak bir ingiliz takımını rotasyonlu veya yorgun, eksik kadrosuyla geçebilirsin.

    ya da öyle tatlı kuralar çekilir ki sen prag, molde falan takılırken ucl'den gelenlerle buradaki grup liderleri birbirini yer, önün açılır, iyi döneminde de güçlü bir takımı eleyip yarı final, final yapabilirsin.

    zaten sonrası birkaç maça bakıyor.

    o yüzden bugün hedef kupa demek saçmalık. ucl grupta manu'dan 4 puan aldık ama uefa'da liverpool çıksa son 16'da şansımız düşük.

    her eşleşmede ve her turda yeniden bakmak lazım. adım adım gideceğiz.

    açıkçası çeyrek finalde falan eleneceksek ilk turdan elenelim bitsin bu iş. ligi kaybetmeyelim o arada. yeniden ucl oynamak için lig şampiyonluğu çok kritik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın