resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2034
    yildiz futbolcu alan her takim sampiyonlar liginde herkesi yendigi icin gruptan cikamamamiz zaha’nin sucu.

    arkadaslar is bu kadar kolay olsaydi, zaten belli takimlar her seyi basarirdi. adamlar messi’yi aldi, neymar’i aldi olmadi. zaha mi yenecek herkesi?

    biz ulkece futbol oynatmamak ne demek bilmiyoruz. ligimizde zaten yok boyle bir takim, ama avrupada gorunce de tek yaptigimiz kucumsemek. kopenhag gibi takimlara 0-0’i verirsen yenebilmek icin once gol yememen, sonra da gercekten biraz da sansa ihtiyacin var ki top girecek bir sekilde.

    bunu gectim, dun rakibimiz acik oynayan bir takim olsaydi da gruptan cikamayabilirdik. sampiyonlar liginde basari istikrar ile olur, 3-4 ay once aldigin adamlardan bu sezon degil onumuzdeki sezon beklenti icinde olmalisin.

    yoksa zaha’yi gonder, tete’yi gonder, onu gonder bunu gonder yine takim olamazsin. zaha savunma zaafiyeti yaratmiyor, isteksiz diyenler niyet okuyor, hucumda da kotu bir gunundeydi, hatta cok kotu. ama kimse iyi degildi zaten.

    sabir sabir sabir. baska yolu yok. dogru planda oldugumuzu dusunuyorum, kapali takimlara hucum etmeyi beceren bir turk takimi yok zaten hic olmadi. bunu yapmayi da ogrenmemiz gerekiyor.

    hakkinda karar vermeden en azindan turkiye ligi performansini sene sonuna kadar izlememiz gerektigini dusundugum futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın