resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:41
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 257
    ya çok öfkeliyim. öfkem geçsin diye baya bekledim ama dayanamıyorum. şimdi, sıradan bir insana yetki verseler, deseler ki; kardeşim şampiyonlar ligine katılacak bir kadro kur sıfırdan, takıma ilk alacağı mevki adamı kimdir kardeşim? kalecidir değil mi? eğer bir adam şampiyonlar ligine katılacak takım kurarken ilk kaleyi ve kaleci mevkisini düşünmüyorsa ben onun aklının tavanına turp suyu sıkayım. ulan bu top bizim kaleye bir kere girdimi o gireni çıkarmak için iki gole ihtiyaç oluyor. sen kaleye doğru dürüst bir adam koymazsan barcelona'nın ileri üçlüsünü alasan ne olur. ben o ileri üçlünün de taaa yeddi ceddini rahmetle anayım.

    e bu adam şampiyonlar ligine katılması gereken bir takımın kalecisimidir!!! sen kaleyi bu adama emanet edersen, senin de aklını pazara götürüp üç otuz paraya satayım. üstüne bir de 8-0 la folofoş olmuş kaleciyi bunun yanına getirme dedikodusu ile benim sinirlerimi zıplatırsan senin yöneticiliğini de kariyerini de mezarlığa gömeyim.

    ha bana deki; ben yalan dolan peşindeyim, ne şampiyonlar ligi filan bu işlerin süsü, lig de şampiyon olabilirsem olucam, olamazsam allah kerim de, ben delirmiyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın