aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2032
    kewell hakkinda son zaman bir cok entry girdim. onun gercekten cok seven galatasaray taraftariyim. kewellin takimda kalmasini istiyorum. nedenlerini diger entrylerimde yaziyor. bu yazi benim dusunduklerimi cok iyi anlatiyor. kewell hakkinda her gun yalan haberler cikiyor ve bazi taraftar kewellin karakterini bile bile bu haberlere inaniyor. yonetimin kewelli yollamasini biz engellediysek yine yapabiliriz ama galiba artik cogu taraftar bunu istemiyor. neyse sizi yazi ile bas basa birakiyorum.

    --- alıntı ---

    harry kewell’dan soğuduk mu?

    4 ay öncesi.. devre arası transferleri yapılmakta. galatasaray yabancı sınırlamasına takılır. kewell mı nonda mı diye günlerce insanlar yorum yaparlar. kimileri sıyırır. kewell satılamaz, izin vermeyiz, ali sami yen’i bile yıkarız derler. kewell işte bu kadar galatasaray ile özdeşleşmiş bir oyuncudur.

    o zamanlar yapılan yorumların ve kewell’ı göndermeye kalkanlara karşı verilen tepkilerin haddi hesabı yoktu. “çocuğumu bile keserim, kewell bizi bırakma, stay with us” gibi kelamlar sarı kırmızılı ağızların ortak sesleriydi. sırf bu yüzden pankart bile açılmıştı kewell için.

    kewell’ın ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ve galatasaray’ın içten ruhlarından biri olduğu konusunda uzun açıklamalar yapmama gerek yok. oynadığı dönem içinde takıma her zaman katkıda bulunmuş, futbol aklı ile galatasaray’a bir çok gol kazandırmıştır. bana göre galatasaray futbol takımının futbolu en iyi bilen adamıdır.

    şu son zamanlarda bana garip gelen ise kewell gönderilecek gibi bir durum söz konusu ve galatasaraylı taraftarlardan buna dair tepki bile gelmiyor. nedenini düşünüp duruyorum. önceden stadı yakacak kadar kızgın bir ruh haline bürünen sarı kırmızılı taraftarlar, tam şu zamanlarda neden bu kadar kayıtsızlar?

    gözden uzak olan gönülden de uzak mı oluyor?

    yoksa kaypak medyanın söylemlerini ciddiye alıp ona göre mi değerlendiriyor?

    bu yıl futbol takımının başarısız olması ve tam şu anda takımın bir hedefinin kalmaması neticesinde taraftarın morali bozulmuştur ve kewell’ı düşünebilecek bir halde dahi değil midir?

    medyada bahsi geçen sakatlık hakkında yanlış bilgi verilmesi, yüksek ücret talep edilmesi gibi muhabbetler ne kadar doğrudur?

    hoş, haldun üstünel’in neill ve baros kalacak, diğerleri gidebilir söyleminden sonra taraftarların tepkisinin ne olacağı bilinemez.

    bir taraftarın ruh hali bu kadar mı değişir?

    daha dün ali sami yen stadyumu’nu yıkacakken şu an kewell’ı umursamamak...

    ne kadar samimi? ne kadar başarılara endeksli!

    --- alıntı ---

    http://kayipzamaninpesinde.blogspot.com/...ldan-soguduk-mu.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın