• 857
    kopenhag gibi başında toy bir velet, 11 kişi her maç ezbere aynı oyunu oynayan tırt takıma karşı üstünlük kuramadığımız maç. yok burada x takım da kazanamamış da, kopenhag öyle iyi takımmış da bilmem neymiş. resmen okan hoca'nın 4-2-3-1 inadı ve ortasahada konumlanan oyuncularımızı inatla kullanmayıp stoperlerimize oyun kurdurma ısrarı yüzünden gittik yenildik şu itici kuzeylilere. 4-3-3 çıkmaz, merkezde oyun kurucu kullanmaz, mertens yaşı nedeniyle 90 dk çıkartamayacağı için kerem'i forvet arkası oynatır. izle şimdi kopenhagı şampiyonlar liginde okan hoca. ''ders alıyor'' diyorsunuz aylardır aynı haltı yiyor adam ya, şaka gibi. 4-3-3 ulan çok mu zor şu meredi oynatmak, belki beğenmediğimiz ndombele bile iş yapacak. ne 4-2-3-1'miş amk ya!

    mertensli, ziyechli, zahalı kadro ile en teknik oyuncusu elyounisi, falk falan olan takıma adam akıllı hücum edemedik lan resmen. hiçbir haltı beceremiyorsunuz bari ziyech'in 90+'larda vurduğu gibi uzaktan şu çıkartın o da yok. illa ince pas atılacak, geçmiyor ulan işte. geçeni de birbirine müdahil olan hücumcularımız piç ediyor. ne taktik disiplinmiş arkadaş, değiştir olmayınca bir şeyleri ya.

    son olarak icardi, valla geçen sezon yaptıkları umurumda değil. öyle 90 dk yürüyen adam izlemek istemiyorum ben. dün ölümüne oynayacağız diyor toplantıda, bugün ölü gibi oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın