resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9160
    12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçı henüz bitmedi ama kaybedilse de önemli değil, daha seninle çok yolumuz var okan hocam ama lütfen hatalardan ders al. burada kadro tercihinden bahsetmiyorum, o kadro ile çıktıysan sana göre doğrusu odur, saygı duyarım. sezon başından beri bu kadar saygı ve krediyi zaten hak ettin ancak söylemek sitediğim şey başka.

    maçta yediğimiz gol rakibe verdiğimiz 3 pozisyondan birinde oldu, başka pozisyon vermedik. evet, hücum anlamında da hiç üretemedik ki asıl sorun buydu. ancak sen golü yiyince tüm hücumcuları sahaya attın. hocam bunu ben de yaparım. bence yaratıcı, çözümcü bir teknik direktör bu noktalarda daha farklı şeyler yapabilmeli.

    roberto mancini bize gol gereken bir maçta forvet çıkarım ceyhun gülselam'ı oyuna almıştı. herkes çok kızdı ama benim küçük futbol dünyamda o değişikliğin açıklamasını yaparken bir çığır açtı roberto mancini. şöyle dedi; ''dönen topları almamız gerekiyordu atak devamlılığı için, o yüzden cehyun'u aldım'' ve devamında bana göre futbol tarihine geçmesi gereken bir cümle kurdu; ''çok hücumcu ile oynamak hücum oynamak değildir.''

    umarım derdimi anlatabilmişimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın