• 606
    bence ilk yarıdaki oyun hocanın planının bir parçasıydı. bu plana göre gol atarsak güzel olur atamazsak da ikinci yarı mertens ve ziyech'le çözeriz mantığıydı.

    zaha kötü değildi tutuktu ama her zamanki gibi hep yalnızdı ve topla çok az buluştuğu ve her buluşmasında en az 3 kişiyle marke edildiği için oyuna ısınacak fırsatı olmadı. mesela tete kadar topla buluşsaydı daha çok şey yapardı. zaha'nın arkasında boey gibi sürekli bindirip kademe açan bir bek olsaydı başka bir zaha izlerdik. kerem ve icardi zaten zaha'ya yaklaşmıyor ki ben bunu hocanın zaha'yı bire bir bırakma planı olduğunu düşünüyorum ama kerem mertens gibi sağa da yardım etmiyor. tete'nin geçen maç göre daha kötü olmasının sebebi de bu. mertens'in oraya girişleri boey ve tete'yi geniş alanda oynatıyordu. kerem ilk yarı itibariyle daha önce forvet arkası oynadığı maçlara göre çok daha kötü.

    tete yine tercihler açısından berbattı. boey'i 2 kez ekstra geri koşturdu, hatta ikincisinde sanchez sakatlanıyordu. tete çıkmayacaksa kerem oraya daha çok yaklaşmalı.

    kaan ayhan ve torreira top bizdeyken oyuna mümkün mertebe katılmamaya çalışıyor. hatta özellikle merkezde birbirlerine yakın duruyorlar. bunun amacı kopenhag baskısını merkeze yönlendirip kanatlarda alan yaratmak muhtemelen. dikkat ettiyseniz oyun kurarken hep kanatları kullandık, torreira ve kaan'ın görevi dönen topları toplamak. bu sonuç verdi bence.

    angelino ise sahanın en kötüsüydü. kopenhag her topta orayı zorluyor. muhtemelen barış alper girecek kalan sürede. barış alper girerse zaha da rahatlar. angelino hücumda hiç olmadığı için zaha'yı marke etmesi çok kolaylaşıyor.

    ikinci yarıda muhtemelen mertens ve ziyech girecek. hoca asıl baskıyı o zaman kuracak ve golü arayacak.

    haydi aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın