• 646
    yaptıkları eyyam ve kayırmalarla kaosa çok yatkın ülkemiz futbol ikliminin iyice batağa saplanmasını sağlayan, çok belirgin bir hiyerarşi içinden türeyen ve ilerleyen, çürümüşlükleriyle ülke futbolunun teknolojinin ilerlemesinden bile faydalanmasına izin vermeyen bir topluluk.

    dün yaşanan olayın* vahameti bu topluluğun kirini yıkamaya yetmez. bu kirliliği camiadan emekli olanların sonradan yumurtladıklarından bile anlarız. yani taraftara yaranılmaz, ona versen diğeri kızar klişesiyle örtbas edilecek bir şey değil.

    var sistemini bile kendi kirli düzenlerinin içine çektiler. ingiltere ve diğer liglerde de korkunç hatalar oluyor ama bizim tüm sistem şebeke nasıl isterse ona dönüşüveriyor.

    hakemler adına mağduriyeti dillendirebilecek son birkaç kişiden ikisi hakemler adına açıklama yaptı; mete kalkavan ve arda kardeşler. keşke zorbay küçük'e de bir mikrofon verilseydi de tüy dikilseydi.

    arda kardeşler dediğin hakem daha 26 kasım 2023 fenerbahçe karagümrük maçında hakemlik ve insanlık onurunu yerle bir etmiştir. 26 kasım 2023 samet akaydin'in gole giden topu elle kesmesine devam çalmasını demiyorum bile; ferdi kadıoğlu'nun suratına bir karış mesafede avazı çıktığı kadar bağırmasına sessiz kalan ve yine ferdi'nin ikinci yarıda kendini yere attığını görüp, oyun devam ederken kendisini yere atmaması konusunda sözle uyaran bir hakem "hata"dan bahsedemez.

    yaptıkları açıklamada kendilerine baskı uygulayanları da ifşa etmedikleri sürece beyanlarının nazarımda pek bir hükmü yok.
    "bundan sonra kendisinin sağlığına kavuştuğunda tüm hakemler olarak tekrar bir araya gelerek, kendisiyle birlikte geleceğimiz ve kariyerimizle ilgili alacağımız kararları tekrar sizlere açıklayacağız."
    madem tertemizsiniz, çıkın söyleyim kimler size hangi telkinlerle ne ödüller, ne cezalar vermiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın