resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9139
    bugün 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçından galip veya mağlup ayrılır o bilinmez. ancak bildiğim bir şey varsa o da mağlup olsa dahi bizi utandıracak bir mağlubiyet almayacağıdır. çünkü kendisi bize öyle bir güven sağladı.

    bu güveni ise aldığı reaksiyonlar ile sağladı. her şeyden önce taraftarın güvenini kazanması biz galatasaray'lılar için çok önemli. çünkü güvenimizi kazanan teknik direktör hata yapsa da hatasından ders alan ve bir sonra ki maça daha kusursuz çıkan teknik direktördür. okan buruk geldiğinden beri stadyumumuz full kapasite çıkıyor maçlara, neden? güvenilir teknik direktör = maça katılım oranı. maça katılım = maddi gelir. maddi gelir= daha iyi oyuncu transferi. hali hazırda dünya yıldızları ile çalışan hocamız hakkında illa ki olumlu dönüş alan bir çok yıldız oyuncu vardır. icardi'yi, ziyech'i veya mertens'i sosyal platformlardan takip eden yıldız oyuncular bunları görmüyor mu? gayet görüyor. bu da önümüzde ki transfer dönemlerinde illa ki bizim elimizi rahatlatacaktır.

    sonuç olarak hem sportif hem de maddi anlamda çok fazla getirisi oldu hocanın. bu başarılarının da uzun vadeli olacağına ben eminim şahsen. allah ayağına taş değdirmesin inşallah hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın