• 31
    halil umut meler'in fiziki olarak değil de, psikoloji olarak kendisini hazır hissettiğinde başlaması gerekir. tabii ülkemizde ki futbol paydaşları bir adamın psikolojisinin iyi durumda olup olmadığını beklemeyecektir. kimsenin de umrunda dahi olmayacaktır. herkes çark dönsün peşindedir. bu gibi fikirlerin peşinde olanlar dahi vardır.

    seçim zamanında bir videoya denk gelmiştim. adamın birisi ahlaklı bir toplumun yetişmesi için bu ülkeye reset atılması gerektiğinden bahsetmişti. izlediğimde katılmıştım. şimdi daha çok katılıyorum. biraz felaket tellalı gibi bir yazı olacak ama gerçekten öyle abi. bizim 50 seneye falan ihtiyacımız var. dün bu yaşananlar ilk değildi. bir trabzonspor maçında olmuştu. rize maçında silahım olsa vururum olmuştu. rakibimizin "neyle alakalı olduğu beni ilgilendirmez" otobüsü kurşunlandı. insanlar futbol için birbirini öldürdü. maalesef bu düzen böyle devam edecek gibi duruyor. ülkemizde ahlak yok.

    ya abi alt tarafı futbol ya.
    futbol.

    https://twitter.com/.../1734517463599993188

    --- alıntı ---

    halil umut meler, 10 günlük bebeğini görmek için gerekirse ambulansla izmir'e nakil edilmek istediğini hastane yetkililerine iletti. (trt spor)

    --- alıntı ---

    not: bu entryde hakem performanslarının önemi yoktur. önemli olan insan olabilmektir. yoksa kimse bir şeylerin değişeceğini düşünmüyor. düzen böyle. elimizde bir futbol var. hafta sonu mutlu olabileceğimiz. o da giderse vay halimize..

    edit: 19 aralıkta başlayacağını tff başkanı açıkladı. sahada hakem dövmek sadece 1 hafta erteledi ligi. suçu işleyen zat 1 hafta ceza almasa bari..
App Store'dan indirin Google Play'den alın