• 642
    halil umut meler olayının en eli kanlı oluşumu kendileridir. yıllardan beri gelen devrecilik, abicilik ve iş bilmezlik meler'in canına kasıt ile son bulmuşa benziyor. açıklama yapacak olan hakemlerin isim isim şu sözlükte bakarsanız bile ne kadar kötü yönetimler sergiledikleri apaçık ortadadır. bu adamların çoğu süper lig hakemi olmaması gerekirken torpille, gazla bir şekilde buralara gelmiş bireyler. çoğunun babası eski hakem. inanır mısınız birinin kardeşi süper lig takımı kalecisi. ya siz bunlardan adil maç yönetmesini mi bekliyorsunuz?
    şiddet bu sporun iliklerinde var. ancak hakem dövmek suçtur. top oynarken bile şiddeti yaşıyoruz. sert girme, dirsek atma hatta saha içi sürtüşme.
    bunların hepsinin çanak tutucusu bu hakemlerdir.
    kendilerini aklamaya çalışmadan mağdur olan meler'in yanında olmaktan fazla bir şey yapmamalılardır.
    volkan bayarslan da tekmelenmişti taraftar tarafından mesela. o zaman ne olmuştu? çocuğu milletvekilleri korudu. adamı karakoldan çıkardılar evine bıraktılar. boy boy resimler çektirdiler.
    o zaman neredeydiniz sayın türk hakemleri?
    topluca kadrolarının yenilenmesi lazım. bu süreçte yabancı hakemler ile desteklenmeleri lazım. bunların hem yüzü eskidi hem de artık elleri kanlı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın