*

  • 3196
    yıllardır yapması gerekeni 11 aralık 2023 ankaragücü çaykur rizespor maçından sonra yapmaya başlayıp hakemlerine arka çıkması gereken federasyon.

    hakem tartışmalarının cacığı çıktı. premier ligde her hafta hakemler ligin seyrine etki edecek, bu kadar da olmaz denilecek hatalar yapıyor. şampiyonlar liginde oynadığımız maçlarda yaşanan hakem skandalları ortada.

    tüm bunlara rağmen sağlıklı spor ortamlarında hakem, hiçbir zaman ana tartışma konusu edilmez. çünkü insanın olduğu her yerde hata olur. ama bilerek ama bilmeyerek.

    fakat siz, milyonları yöneten basiretsiz her yöneticinin, kendi sıçmığını sıvamak için hakemleri bahane etmesine ses etmezseniz, yıllarca tv’lerde gazetelerde manşet olan her şey hakemler üzerinden olursa bugün geldiğiniz nokta bundan aşağı olamaz.

    türk hakemlerinin her düşük performansının bir numaralı sebebi türk futbol atmosferidir. gören gözler için bu iki kere iki gibidir. yıllarda bir de dangalak gibi hakemlerimiz avrupa’da nasıl yönetiyor burada nasıl yönetiyor diye tartışıldı. yahu bir kez iğneyi herkes kendine batırsa neler değişecek acaba?

    rahat mı veriyorsun kardeşim hakemine? imam osuruyor-başkan söyleniyor, cemaat sıçıyor-taraftar tüm hafta hakem konuşuyor. e şimdi başkan osurdu-faruk koca halil umut’u dövdü, taraftar ne yapacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın