resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9131
    tutkulu bir antrenör, tıpkı hoca gibi. *

    hocanın teknik taktik konularında üst seviye olduğunu hatta elit bir hoca potansiyeli bulunduğunu düşünüyorum. bunu gelecekte göreceğiz.

    ama benim en beğendiğim özelliği iletişim gücü.

    mauro icardi gibi bir süper star'ı galatasaray aşığı biri yapabilmeniz için ona konfor alanı yaratmanız ve onu el üstünde tutmanız, özel hissettirmeniz gerekir. hoca ve erden timur icardi ailesini galatasaray'a bağladı. bugün kadrodaki çoğu oyuncu hoca için adam vuracak kıvamda.

    okan buruk birbirinden alakasız oyuncu grubunu 2022 yazında bir araya getirdikten sonra hafta hafta bir makineye dönüştürdü bu takımı. 14 maç üst üste galibiyet. derbilerdeki üstünlük, rekorlar, şampiyonluk...

    2023 yazında ise hedef ucl'ydi. düşük viteste risk de alarak ucl katılımını sağladı. takım 1. 2. viteste ucl ve lig dengesini ayarlarken ligde mükemmele yakın puan toplanırken ucl'de de puan olarak karşılığı alınamayan ama müthiş bir oyun oynattı.

    biraz şanslı olsak 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçına gezmeye gidebilirdik.

    yarın ne yaparız bilmiyorum ama kazanmak için her şeyi yaptığına, her şeyi planladığına eminim ve yarın netice ne olursa olsun hoca benim gözümde bu gruptan çıkmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın