resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3168
    mesela su ile çalışan bir araba yaptın, harbi harbi çalışıyor ama bunu kimseye yedirmezler, çünkü ortada müthiş bir pazar var. sen su ile çalışan araba yaptın ama fosil yakıtı ile çalışan arabalar, bunların yedek parçaları, benzin istasyonları falan derken kimseye o icadı yaptırtmazlar.

    kendisi de bizim için bir mucittir. yaptıkları, yapacakları, projeleri,açıklamaları vs. ile kalitesini belli etmiştir.

    takımda olan dünya yıldızları bunun birer göstergesidir. kimse icardi'yi o yaşında buraya getirip sözleşme imzalatamazdı, hakim ziyech gibi bir adamı o şartlarla buraya getiremezdi. tete gibi zamanın wonderkid adayını yine bedava buraya getiremezdi ki birde zaha gibi bir adam var, ingiltere dışına çıkmamış ömrü tek takımda geçmiş taraftarın gözbebeği adamı tuttu getirdi kolundan resmen. zaniola, angelinho'yu falan saymıyorum, kerem demirbay gibi bundan 2 sene önceki galatasaray yönetiminin belki de yıldız transfer diye lanse edeceği adamı sıradan bir oyuncu gibi buraya getirdi, transferin son günü davinson sanchez mina ve her ne kadar bekleneni veremese de ndombele gibi iki oyuncuyu takıma kattı.

    bu adam millet tarafından tabi ki istenmeyecek çünkü onların yapabileceklerinden fersah fersah fazlasını yaptı, bütün yeni neslin diline, yüreğine galatasaray sevgisini kattı ve bunları yaparken sadece galatasaray markasını gerektiği gibi kullanarak yaptı, uzun yıllardır kimsenin yapamadığını yaptı.

    şimdi hem bizim marka değerimizi düşüren, hem de kendi bir anda gündemden düşen sözde galatasaray'lı olan bütün galatasaray düşmanları; alayınıza inat erden timur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın