• 262
    ev sahibi takım şimdiden germeye başladılar maçı.. işimiz çok çok zor olacak. kendi sahalarında avrupa maçlarında sert ve disiplinli bir savunma anlayışları var. tek şansımız erken gol ile baskıyı tersi yöne çevirmek. oyunun aktığı ve durduğu zamanlar her türlü pisliği yapacaklar. maç boyu sakin kalmamız lazım. tahriklere gelmemek gerek. hakem yönetimi de çok önemli olacak bence. maçın gidişatını etkileyebilir. bu maçı son yılların en önemli ve zor maçı olarak nitelendiriyorum kendimce..

    böylesine tansiyonu yüksek derbi gibi bir maç bekliyor bizi. bu atmosferleri seven büyük oyuncularımız var. hata kaldırmayacak maç olması sebebiyle bütün takımın çok ciddi konsantre olmasını bekliyorum. maçın anahtarı uzaktan şut olabilir. zaha veya oynarsa ziyech, maçı alabilir gibi bir hissiyat var içimde artı olarak davinsondan bir korner gölü neden olmasın. rakip kornerlerde birkaç maçtır zaaf yaşıyor.
    ...
    uyku tutmuyor beni. hiç sevmiyorum rakip takımı. yenelim başka bişey istemiyorum. çok kritik bir dönemeç. gazamız mübarek olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın