resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 600
    ayakları abartıldığı kadar iyi olmayan, kalecilik meziyetleri de yerlerde olan kötü kaleci. pena'nın galatasaray kariyerinde ayaklarının iyi olduğunu gösterecek hiçbir şey olmadı, barcelona macerasını da takip ediyorum ve barça taraftarı ısrarla çok kötü pas attığından, uzun paslarının yavaş ve yüksek olduğundan, rakiplerin önde basmasıyla uzun paslarla top kaybettiklerinden bahsediyor ki bizde de farklı değildi.

    kalecilik meziyetlerine gelirsek çok basit topları kötü pozisyon alma yüzünden bol bol yiyor ya da sektiriyor, boyunun kısa olması yüzünden basit topları zor gösteriyor, güçsüz olması yüzünden yerden güç alıp topu kesemiyor ve her topu sektiriyor, hava topu kabiliyeti hiç yok, asla toplara çıkmıyor. abartılan ayakları da iyi olmayınca geriye ne mi kalıyor sadece barcelona altyapısından çıkması kalıyor. üst seviyede nasıl futbol oynayabiliyor şaşırıyorum çünkü herifin ispanya 3. liginde oynadığı bütün maçları izledim indirip orası bile fazla gibi geldi her maç neredeyse hatalı gol yemiş.

    edit: ayak istatistikleri galatasaray dönemi de muslera'dan kötüydü, barcelona döneminde oynadığı maçlardaki ortalaması da muslera'dan kötü. angelino defans yapmayı bilmiyor gibi gelmeden ayakları övüldüğü için müthiş ayaklara sahip sanılıyor ama değil. galatasaray-barcelona maçında barcelona orta sahasından daha çok çalışmıştı barcelona adına o müthiş ayaklarıyla her topu barça'ya vererek. atletico madrid maçında da basit bir frikiği çıkarttı diye maçın adamı falan olmadı bu arkadaş, maçın adamı ilkay gündoğan'dı. pena barcelona adına sahadaki en iyi 5 futbolcudan biri bile değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın