resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4721
    istikrarsızlık abidesi olan adam, kör ölür badem gözlü olur muamelesinden faydalanıyor.
    ilk 6 ayında, 'daha da 10 sene santrafor aramayız' diye düşünmüştüm.
    sonraki 6 ayında ise, 'bundan bir an önce kurtulmak lazım' demiştim.

    ilk 6 ay sonrası, adam kendi kendine uçağa atladı, bordeaux'a transfer olmaya çalıştı. adamlar yeterli parayı vermedi, kendi kendine geri döndü.

    ondan sonra bir maç, 'bu neymiş abi' dedirtti, ertesi maç 'yine bu neymiş abi' dedirtti. bilenler bilir, icardi'nin gecelerde yarattığı sansasyonun 10 katını burada yarattı. adamın hamile eşi, türkiye'de değil mısır'da kaldı.

    bu camia tanju çolak'ı yemiş bir camia. iyi ki de yemiş, adam altın ayakkabı alırken bile bize yakışan bir futbolcu değildi.

    bakambu mu, mustafa mohammed mi? sabaha kadar bakambu.
    mohammed mi, umut bulut mu? sabaha kadar umut bulut.

    kendisine fransa'da mutluluklar diliyorum. gece hayatına devam, belli bir süreliğine süper gol ortalaması, ardından bilmem kaç hafta suskunluk ile geçen haftalarla delirteceği taraftarlara sabır diliyorum. bu arada gol atamadığı her maçta, sahada başka bir işlev göremeyen futbolcudur kendisi.

    fransa'da ne halde bilmiyorum ama, ne duvar olabilen, ne top indirebilen, ne oyunu açan bir pas atabilen, ne verkaç yapabilen, ne düzenli bir pres yapabilen*, ne topla gidebilen bir santrafordu kendisi... topsuz oyunu da öyle ahım şahım değildir. geçtim icardi'yi*, taraftarın hiç eleştirmediği! kerem aktürkoğlu bile bu arkadaşa topsuz oyun dersi verir.

    ama belli noktalarda topla buluşturabilirsen, ayakla veya kafayla allah ne verdiyse vurur. taş devrindeki bam bam'ın futbolcu versiyonudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın