resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 488
    (bkz: #3794118)
    ligin 15. haftası oynanırken 2 asist yapabilmiş, gol atamamış ama hücum performansı övülen defans yapmayı bilmeyen bek. 2 asist dediğime de bakmayın 5-0 biten bir maçta 4. gol ve 5. golün asistlerini yaptı maç çoktan kopmuştu, 1 tane asistte dzeko rezil bir şut çekti pozisyon bile hazırlamamıştı ama asist yazıldı. ferdi çok kötü hücum yapan bir oyuncu daha doğrusu çok verimsiz hücum yapan bir oyuncu. topla kat etmeyi becerebiliyor ama asla topu doğru kullanamıyor.

    hangi hücum performansı övülüyor anlayamıyorum çok iyi top sürebiliyor ki zaten kanat-10 numara bozması bir bek ama sadece o kadar. futbolu top sürmek olarak gören türk futbol izleyicisi için dünyanın en iyi beki, hücumda verimliliği çok kötü olsa da fark etmez sonuç olarak dribling atabiliyor o yüzden boey'in hücumda pas atan versiyonu olarak yazalım, rakip oyuncuyu bol bol övelim ki içimiz rahat etsin.

    fenerbahçe taraftarı kendisinin hücum performansı en azından aklı başındakiler çok eleştiriyor çünkü ferdi denen kıvırcık, kendini yere atmayı seven, hakemlere çemkiren tip sadece yana pas atabiliyor, isabetsiz orta açabiliyor, topla gidip ayağındaki topu rakibe ikram etmeye bayılıyor. kanadını hep geri plana atıyor ama işte bu sene bir şansı var kanatta bek oyuncusu kitleyebilen bir oyuncu ile oynuyor, boşluklardan top sürmeye devam ediyor sonuç mu sonuç yok ama bol bol övelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın