• 336
    tete antrenmanlarda bacak çalışırken çok mu ağırlık yükleniyor anlamıyorum pasları çok dengesiz bir hızda atıyor. top tüy gibi hafif geldiğine topa dokunuşu topun uçmasına sebep oluyor sanki.

    icardi bjk maçında sakatlandığından beri top kontrolünde sorun yaşıyor maalesef. neyse ki tek pas ve şutlarda sorun yok henüz. şutlarda köşelere vuramamak dışında.

    nelsson'un top gövdesinin yakınından geçerken hep eline koluna geliyor top şaka gibi. şanssızlık mı yoksa dikkatsizlik mi emin olamıyorum. ayrıca takımın genel dengesini de bozuyor. savunmada kaç kez dikkat ettim savunmadaki 3 oyuncumuz kaç kez çizgi halinde dururken kendisi geride kalıp çizgiyi bozuyor ve rakibe fırsat sunacak yakında. hücumda da bir duran topta çok net ofsaytta bekledi.

    fbjk algıcıları galatasaray'a penaltı verilmiyor uzun zamandır diye algı kasıyordu istediklerini aldılar.

    hakem ise en ufak müdahalede ads'ye veriyor faulü. yusuf erdoğan ve tete ikilisinin bir pozisyonu buna çok net örnek. tete'nin itirazdan kart gördüğü faul pozisyonu bence de faul ama aynısını birkaç dakika önce yusuf tete'ye aynı yerde yaptı ve hakem devam dedi.

    muslera da itirazdan sarı kart gördü. belki de fblilerin yaptığı gibi hakemin burnunun dibine girip böğürmek gerekiyor itiraz etmek için!

    bu maçın bizim için rahat geçeceğini eksikliklerinden dolayı düşündüm. özellikle adı "gravity falls" çizgi filmini hatırlatan savunma oyuncuları ads'nin her şeyi bence. o olmayınca çok zayıf kaldılar. gol yollarında daha dikkatli olursak maçı rahat tamamlarız diye düşünüyorum. ama hakeme de dikkat etmeliyiz. sivasspor maçına şimdiden eksik çıkmamıza sebep oldu. buna eklemeler de yapabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın