• 34
    gerçekten alçakgönüllü bir insan. kendisiyle kısa süreli konuşma fırsatım oldu ve çok düzgün davrandı bana. superpole yarışına 30 dakika kalmışken paddock alanına geldi ve benim ısrarlı seslenmelerim sonucu yanıma geldi. ben fotoğraf çekilmeyi çok seven biri değilim, o muhtemelen bir foto verip dönerim diye düşünüyordu. ben ise sadece sohbet etmeye çalışıp sohbeti de uzatınca abi yarışım var tulumu giymem lazım diyip müsadeyi istedi ??uğurlu geldim bu arada yarışı kazandı.

    gelelim fasulyenin faydalarına. motosiklet dünyasında evet wsbk çok önemli bir klasman ama motogp bambaşka bir dünya. şampiyon olduktan sonra kendisine motogp uydu takımlarından teklif gelmişti, beğenmedi. hala uydu takımlarına gidebilir veya moto2de bile şansını deneyebilirdi. wsbkda kalmayı tercih etti. gerçekten ben böyle bir fırsatı teptiği için çok sinirliyim. o kadar büyük yetenek ki motogpde uydu takımında geçireceği 1 sezonda kendini göstermemesi mümkün değildi.

    bmw ile testlere başladı, motosikletin hızından memnun gözukuyor. seneye bmw ile podyuma çıkınca seviniriz artık. kazansan bile, şampiyon olsan bile motogp fırsatını teptin ve bu beni çok üzüyor. ama
    şu da bir gerçek bmw ile uyum saglarsa ust uste sampiyonluklarla wsbk efsanesi olabilir. o da bu yolu secmis gibi gozukuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın