resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3144
    ali koç-lale orta arasında geçen var odası görüşmesini anlatarak türk futbolunda infial yaratan yöneticimiz. infial derken herkes bunu konuşuyor manasında demedim. herkes bunu unutturmak için elinden geleni yapıyor. bu zamana kadar yersek murat ağırel futbolda (tam da fenerin kavgalıları) kaçak bahis olayını ortaya attı. ortaya çıkardı falan demiyorum çünkü konuyla alakalı kendisine fener'in yaptıklarını anlatanlara da kulağını tıkadı. ağır ali koç sevdalışıdır.
    banka dolandırıcılığı mevzusunda adı dosyada bile herhangi bir şekilde geçmeyen fatih terim'in adı ısrarla ali koç yanlısı sözde muhalif (kime göre neye göre) kanallarda bolca zikredildi. milletin emeğinin çalınmasına kara para aklama bile denildi.
    emekliliği gelmiş vasat altı bir hakem apar topar istifa edip fener fedaisi oldu.
    2 hakem eskisi konuştu. birinin konuşması gs lehine olan haklı bir durum olmasına rağmen manipüle edilmeye çalışıldı. diğeri ise göz göre göre yalan söyleyerek rize maçı ile ilgili konuştu.
    irili ufaklı birçok şey ile birlikte her şey konuşuldu ama erden timur'un doğrulanan iddiaları hakkında tek kelime edilmedi. medyanın hali budur.

    not: dün skandal bir gözlemci videosunu bile popüler spor sayfaları paylaşamadı bile!

    edit: icimizdeki hainlerin yaptıklarını saymadim bile. (bkz: turgay kıran)
App Store'dan indirin Google Play'den alın