• 36
    (bkz: #3750976)

    sözlükteki en ofsayt entry'm leo the fan ilk çıktığında kendisi hakkında girdiğim bu entry'dir. hatırlatayım, o dönem soytarılık olarak tanımlayıp, boş bir iş olarak bulmuştum. kulüp, yapay zeka ayağına bir dayıya maaş bağlatıp tweet attırıyor. snap chat benzeri efekt ile o kişinin kafası aslan yapılıyor. ve buna dijital taraftar denilerek sanki vizyoner bir proje oluşturulmuş gibi bir hava oluştu.

    hem gerçek taraftarın kendisinden ne hayır gelmiş ki dijitalinden gelsin. yanlış anlaşılmasın demeye çalıştığım şey, tek özelliği sosyal medyada taraftarlık yapmak olan insanı sosyal medyada niye takip edeyim. yapacakları belli. maçlardan önce takıma başarı dileyecek, maç sırasında maçı izlerken bir resmini paylaşacak, maçtan sonra da sonuca göre ya takımı tebrik edecek ya da ''önümüzdeki maçlara bakacağız.'' diyecek. bu kadar. bu kısır döngü sezon boyunca sürekli devam edecek.

    bu arada fenerbahçe'ye de bu konuda kırgınım. son zamanlarda bizim yaptığımız işleri taklit etme yoluna girmişlerdi. onlardan da bir dijital rambo okan projesi* beklerdim. projenin saçmalığı bu son yaptığım nazireden belli zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın