• 17
    ben sporu, spor adabını geçtim koskoca 100 yıllık türkiye cumhuriyeti'nin ve geçmişi milattan önceye dayanan türk tarihinin devlet teşkilatının düştüğü durumun acınasılığını göstermesi açısından bu vatan haininin yaptığına içim kan ağlayarak bakıyorum. evet vatan haini, çünkü hırsızlık, arsızlık, yüzsüzlük ve affınıza sığınarak yazıyorum şerefsizlik, bu ülkede özellikle devlete bağlı bir kurumda bu kadar aleni bir şekilde yapılmadı, yapılamaz. burası dingonun ahırı değil.

    daha önce de skandallar oldu, bir şekilde kulp bulunup yumuşatıldı, üstü örtüldü. ulan selçuk seninkinin üstü nasıl örtülecek? ulan selçuk, ulan tff, ulan gözlemciler, ulan hakemler siz utanmadan insanların hadi onları geçelim ailenizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz? herkes takım tutabilir ama işinize nasıl duygularınızı bu ölçüde karıştırırsınız? vatanını gerçekten seven işini en iyi yapanlardır. sen işini saygısızca ayaklar altına aldın vatan haini selçuk. benim kişiliğim de, ailemden aldığım eğitim de, devletimin bana verdiği eğitim de böyle bir şey öğretmedi. aksine eğilip bükülmemeyi, şartlar ne olursa olsun onurlu davranmayı öğretti. peki biz bu adilikler ve şerefsizlikler karşılığında kimi suçlayacağız? kimse -git oğlum haysiyetsiz davran- diye öğüt vermez, peki siz bu kadar haysiyet ve şeref yoksunu olmayı nasıl başardınız?

    bu adam görevi bıraksa ne olur bırakmasa? bizimkiler bunları işten attırsa ne olur attırmasa? bir selçuk gider bunun yerine geçip aynı şeyleri yapmak için can atan bin tane yüzsüz selçuk gelir. maalesef ülkenin de halkının da bütün erdemleri kaybolmuş. yazık. ben böyle bir ülke hayal etmemiştim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın