resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3137
    neymiş liseciler ve kulübün içerisindeki fosiller kendisinin altını oyuyormuş. bir dakika ya sadece onlar mı ? şu başlıkta biraz geri sayın bakın neler çıkacak karşınıza. çok değil daha 2 ay önce;

    zaha
    kerem demirbay
    tete
    angelinho
    ndombele
    ziyech

    bu adamları aldığı için "eleştirilen" yönetici sadece çalım atmak için transfer yaptığı iddia edilen yönetici... geçtiğimiz sezonun ortasında sene sonu bu adamları alacağız deseler dibi düşecek adamlar bu oyuncular hazır olmadıkları için düşük performans gösterdi diye üst perdeden adama sardı.

    ki bunlar olurken tete ilk cl maçında maçı çevirmiş, zaha manu deplasmanında golünü atmış, ziyech ilk girdiği maçı çevirmişti ve koca sezonun ortasında bile değildik. sonra yok liseciler adamın altını oyuyor, yok ekşi sözlük ve x'de karalama yapılıyor diyoruz daha beterleri burada gözümüzün önünde yapıldı. kendisini savunanlara "asllolann gaassaraydır hacı" goygoyları yapıldı.

    tüm limitlerimizi icardi'ye kullandık geri kalan transferleri cl gelirlerine kadar beklemek zorunda kaldık'ı bir milyon kere anlatmasına karşın (aptala anlatır gibi anlattı ve anlattık üstelik) takımın eksiği orta saha o gidiyor zaniolo varken yunus varken kanat alıyor denildi (o takımda ne yunus ne zaniolo var şuan) sanırsın hiç planı programı yokmuş saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde hareket ediliyor şeklinde yerin dibine sokuldu ve şimdi aynısı kemerburgaz ve florya projesi geciktiği için yaşanıyor...

    bırakın dışarıları falan gözümüzün önünde neler denildi şu adama o nedenle yarın çıkıyorum bırakıyorum dese kimse ağlamasın bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın