• 86
    kıçıkırık maç özetleri ve görüntülerine bulunmaz hint kumaşı muamelesi çekip rakip kanallarla paylaşmayan, videolara telif atan digitürk/bein sports yüzünden marka değerimiz yerle bir edilmiştir.

    3 dakikalık resmi maç özetlerine de %100 gol pozisyonu yerine boktan sarı kartlık faulün 5 farklı açısını koymayı layık gören bein sports'a ayrıyetten küfürlerimi iletiyorum. ayrıca resmi yayıncının trio isimli garabet programı başlı başına yapması bile yanlış hele programdaki çifte standart ve yanlı tutumlar ise en galiz küfürleri hak ediyor ona da ekstra ayrı parantez açmak gerekiyor.

    yayıncı kuruluşun bu kanser politikaları nedeniyle elinde konuşmak için futbol malzemesi olmayan medya mecburen hep saha dışına, hep sansasyonel polemiklere kaydı ve türkiye'de insanların futbol izleme hevesini öldürdü.

    şimdi üzerine play off zırvalığını getirip. merak etmeyin tüm sezonu izlemenize gerek yok. sadece son 4 haftayı izlemeniz yeterli şeklinde gerizekalıca fikirler sağda solda dolaşıyor. gerçekten anlamak mümkün değil.

    gönül ister ki sky sports. fox vs. tarzı yabancı bir yatırımcı gelsin, ekranlardaki kaşarlanmış eski yüzler yerine tek başına sıfırdan kendi kadrosunu kursun da futbolun marka değerini yüceltsin ama ne yazik ki bu çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın