• 259
    sene sonundaki seçim için startı vermiş kulüp üyemiz.

    muhtemeldir ki dursun özbek başkan tekrar aday olmak istemiyor. gerçi önceki seçimde de asla aday değilim diyordu ama sonra "pat" ne olduysa aday oldu.

    neyse başkan kulübü tercihen erden timura bırakıp ayrılmak istiyor diye tahmin ediyorum. diğer yandan başkan olmak isteyen metin öztürk de bu üstü kapalı veya açık tercihi gözleriyle gün aşırı görüyor. dolayısıyla arasının çok iyi olduğu kişilerle (örnek: turgay kıran) dertleşirken erden timur ile ilgili rahatsızlığını dile getiriyor. turgay kıran da izlediğiniz videoda bunları kamuoyuyla paylaşıyor ki erden timur az ya da çok popülerliğini kaybetsin, ortaya bir yarış çıksın. çok klasik bir galatasaray spor kulübü seçim yarışı taktiğine şahit oluyoruz.

    turgay kıranın yaptığını hem yanlış hem de çirkin buluyorum. umarım kendisi ve benzer isimler bu davranışa devam etmezler.

    erden timur son genel kurulda muhasip üyenin görevi olan sunumu çıkıp kendi yaparak kalp kırmıştır. metin öztürk son seçim öncesi "bu dakikadan sonra aday çıkan şöyledir böyledir" diyip sonra aday çıkanın altına girmiştir. dursun başkan kulüpten kovulan basketbol yöneticisini tutup geri getirmiştir. herşeyden önce kovan yönetime "siz bu işten anlamazsınız" demektir ve ayıptır.

    yani kimse kusursuz ve sözünün eri değildir. hiçbiri için gaza gelip öteki tarafa ölümüne yüklenmeye gerek yoktur diye düşünüyorum. seçim yarışı başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın