• 1594
    bambaşka bir dünya, bugün bir kez daha ikna oldum. bizim her zaman bu sahnede olmamız lazım. avrupa ligi’ni falan alamayacaksak eğer cl’de son 16’da elenelim daha iyi. o kadar büyük bir organizasyon bu. ve bunun paradan daha önemli sebepleri var.

    saçma sapan yerlerde bile türk olduğumu duyan gs’ı soruyor. allah’ın teksas’ında insanlar formayı zaten tanıyor. bunları saymıyorum.
    ama daha bugün havuzda yüzdükten sonra arkadaşla saunaya geçtik. bi hintli eleman türk olduğumu söyleyince manchester maçından bahsetti. çok iyiydi, tribünler “welcome to hell” yazmışlar. harikaydı falan dedi. sen futbolla ilgili misin bilmem ama bana çok etkileyici geldi diyor. içim içime sığmıyor ama adamı konuşturdum biraz. oyun stilinden bahsediyor, gruptan çıkması lazım bu takımın diyor.

    bizim istikrarlı olarak cl son 16 takımı olmaya çalışmamız lazım. şu kupada son 16’ya kalacak futbolu oynayabilmek gerçekten avrupa ligi’ni almaya bedel.

    zaten şunları 10-15 senede bir yapabiliyoruz. önümüze camia içinden, dışından illa ki engel çıkarıyorlar. anca yıllar sonra benzerini yaşayabiliyoruz. umarım kopenhag deplasmanından galibiyetle çıkar ve son 16 heyecanını bir kez daha yaşayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın