• 201
    ilk golü atmamızı her gece dilediğim karşılaşma.

    hiç ilk golü atamadık şampiyonlar liginde bu sene. bir kere öne geçtik zaten. o maçı da kazandık. * üstelik oyunumuz da öndeyken skoru korumaya ve arttırmaya çok müsait.

    bir potansiyel kazan ya da evine dön maçında stres katsayısını da düşündüğümüzde özellikle ilk yarım saat çok dikkatli olmalıyız. sıkışan maçta ibre bize döner diye düşünüyorum. çok daha kaliteli ayaklarımız var ön tarafta.

    ilk golü atalım, ateşi kopenhag’ın kucağına bırakalım. onların buraları yönetme deneyimi yok henüz.

    bu sene en istikrarlı performansımızın 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı’nda olduğunu düşünüyorum şampiyonlar ligi serüvenimizde. o maçtan çok daha iyi sekanslarımız oldu diğer maçlarda. ama çok daha kötü sekanslarımız da oldu. ancak bayern deplasmanında belirli bir oyun disiplinini sahaya 90 dakika yansıttık nerdeyse. özellikle angelino’yu geride tutmamız ve zaman zaman torreira’yı biraz daha geride pres yapacak pozisyonda konumlamamız neden olmuştu buna. yine de pozisyon bulmuştuk. zaten kolay pozisyon buluyoruz tempolu geçen ve rakibin gömülmediği maçlarda. isim isim saysak yarım pozisyondan iki gol çıkartacak takımın basireti bağlanıyor. inşallah acısını çıkartacağız bu maçta. 12 kasım 2022 başakşehir galatasaray maçı gibi bir patlama diliyorum. skor olarak olmasada pozisyon bitirme verimliliği açısından.

    hadi bakalım. kaldı 7
App Store'dan indirin Google Play'den alın