resim
Miguel Crespo da Silva
Takım:Başakşehir
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:28
Boy:1.86
Uyruk:Portekiz
  • 229
    maçın adamıdır. ciddiyim. fenerbahçe bu maçı kazandıysa kendisinin oyunu soğutması ve 10 dakikayı yemesi sayesinde kazanmıştır.

    muazzam şekilde oyunu soğutmuştur. hakem sözünü geçiremiyor, sarı kart çıkaramıyor, dalga geçer gibi 10 dakika soğutur tabii oyunu. çok doğal. ben olsam ben de yaparım demem ama. çünkü bu kadarını oyunun doğal seyri ve sıradan bir hareket olarak değerlendirmiyorum. ahlak eksikliği, suistimal ve emek hırsızlığı olarak değerlendiriyorum. karşıdaki meslektaşlarıma hakaret olarak değerlendiriyorum. düşünsenize 22 kişinin de miguel crespo gibi davrandığını? maç kaç dakika oyunda kalırdı? 30, belki.

    çok da yapılacak bir şey yok. kendisini tanıyoruz. kendisine böyle oynayabilme cesareti veren hakemlere kızmak gerek.

    edit: 6 dakika uzatma verildi bu maça. not düşülsün. bu adam bunu yapar. katili 4 yılda salarsa sistem, o adam cinayet işler. bu adam da 6 dakika uzatma verilirse, sarı gösterilmezse, uyarılmazsa, tepki verilmezse bu hareketleri yapacak. en az 7 8 dakika sadece tek başına oyunu durdurduğu maçta 6 dakika uzatma gösterilirse bu adam o maçta 10 dakika da yatar. hakemle, seyirciyle dalga da geçer.

    57.17 - 60.10 ilk yatış ve sedye bekleyişi.
    62.36 - 63.37 kendisini taç çizgisinin yanında yere bırakıp hakem tarafından ikna edilemeyip dalga geçer gibi sedye istediği ve sonra sedyeye yatmayı reddedip yürümeye başladığı süre.
    63.55 - 64.34 oyundan çıkışı için duran süre.

    tek başına total zaman geçirme: 5 dakika.
App Store'dan indirin Google Play'den alın