• 178
    her şeylerini verdikleri ve 1 puan aldıkları bayern maçından 4 gün sonra iç sahalarında kaybettiler. aslında bayern'e karşı o direnci gösteren takım ligde kendi sahasında nasıl kaybeder bakış açısı olabilir düz mantıkla ama beni hiç şaşırtan bir sonuç olmadı.
    (bkz: 3 aralık 2023 kopenhag agf aarhus maçı)

    yüksek eforlu bayern maçı sonrası büyük yorgunluk, 1 puan da olsa kısmen başarı kafasının büyüsünden çıkamama yenilgiye ortam hazırladı. maçı izlemedim ama istatistiklerden yola çıkarak topu kopenhag'a vermiş aarhus ve yüksek konsantrasyonla maçı doğru oynayarak kazanmışlar.

    12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçı gruptan çıkmak için 2 takıma da galibiyet gereken durumda oynansa çok daha iyi olabilirdi bizim açımızdan. bayern manu'ya karşı erkenden öne geçerse kopenhag tamamen iyi yaptıkları beraberlik üzerine kurguyu uygulayacaktır diye tahmin ediyorum.

    6 aralık ve 9 aralık'da 2 tane kupa çeyrek final maçı oynayacaklar. rakip lig 6.sı silkeborg ıf. izlediğim, bildiğim bir takım değil fakat lig 5.si nordsjaelland'ı izleyince iyi takım oldukları mantığını yürütüyorum.

    gruplardan çıkmak kopenhag için olağanüstü denilebilecek türden bir başarı. oradan gelecek para ise bize göre çok daha şey ifade ediyor. o yüzden çok isteyeceklerdir gruptan çıkmak. ama nihayetinde büyük takım değil, rehavet yaşayabilirler mi? olabilir!

    maç programı:
    https://gss.gs/LWb.png
    2 kupa maçını ne kadar ciddiye alacaklar, nasıl bir kadroyla çıkacakları önemli.

    şampiyonlar liginde 5 maçta değerlendirirsek, jacob neestrup'un çok güvendiği 12-13 futbolcusu var ve mümkün olduğunca bu futbolcular sahada kalıyor. büyük maçlarda güvendiği 14. 15. adamı olduğunu düşünmüyorum. bu açıdan bizim maç öncesi oynayacağı 2 kupa maçında az rotasyon yapması halinde sakatlık, yorgunluk her gelişme bizim için artı yazacaktır.

    merkezde; rasmus falk, lukas lerager, diogo gonçalves
    kanatta; mohamed elyounoussi
    stoperde; denis vavro ve kevin diks

    vazgeçemediği isimler. bizde lucas torreira, sacha boey, abdülkerim'in önemi gibi onlarda da bizden daha fazla mutlaka sahada olması gereken isimler var.

    adana demirspor maçında zaha, abdülkerim bardakçı'yı kesinlikle oynatmazdım. geniş kadromuz bu maç için bunu kaldırır. kopenhag maçı için fiziki diriliklerine çok ihtiyacımız olacak.

    (bkz: 8 aralık 2023 galatasaray adana demirspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın