resim
Hasan Arat
Görev:Başkan
Takım:Beşiktaş
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 34
    kendisini biraz araştırdım. sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim, tinerci camiasına yakışmayacak kadar klas bir adam. hem sporcu geçmişi var hem de gerçekten başarılı bir iş adamı. bjk başkanı dediğin adam normal şartlarda sonradan görme bir zengin olur, elindeki metni kağıttan okumaya kalkıp onu bile beceremez veya yatta karı kız kucaklayıp tv'de ramazan programına katılıp mümin rolü keser. bu adam öncelikle böyle aptallıklar yapacak birine benzemiyor.

    bir dönem galatasaray'da da basketbol oynamış ve 2011'de adnan polat yönetimi ibra edilmeyince bunun kendi kulübünde de olması gerektiğini söyleyip "galatasaray gibi yapmalıyız" demiş. 2013 yılında faruk süren başkanla beraber verdiği bir röportaj da var. galatasaray'la arasının iyi olduğu belli, zaten klas bir adamsan yolun illa ki galatasaray camiasıyla kesişecektir.
    https://www.milliyet.com.tr/...ihtiyaci-var-1714063
    https://www.besiktaspostasi.com/...bi-olacagiz-532/amp/

    bunun dışında futbol şubesini samet aybaba ve feyyaz uçar'a teslim edeceğini söylüyor. klas adamların futboldan anlamaması sorunsalı burada da karşımıza çıkmış gibi görünüyor*. samet aybaba yıllardır süper ligde takım çalıştırmıyor, 10 yıl önceki feda sürecinde iyi iş çıkarmıştı ama futbol aklı olarak göreve getirmek ne kadar doğru olur soru işareti. feyyaz uçar desen en son 2018 yılında vanspor'u çalıştırmış, son yıllarını a spor'daki kıraathane muhabbeti seviyesindeki kalitesiz programlarda yorumculuk yaparak geçirmiş. bu ekipten fazla bir şey çıkacağını sanmıyorum.

    sonuç olarak fener yancılığını bırakıp delikanlı bir duruş sergileyecek, fakat futbol şubesindeki ilk başarısızlığında taraftarlar tarafından çiğ çiğ yenecek bir başkan intibası veriyor. vatana millete hayırlı olmasını dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın