resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1245
    galatasaray taraftarının yeni stres topu. eleştirilme sebebi de yakaladığı 2-3 pozisyonda golü düşünerek kaleye vurması ve gol olmaması. sen neler yaptın, neler ettin böyle takıma tete kardeş?

    ayrıca oyuna para parça dahil olup, 45 dakikada doğrudan kenara alınan kaç oyuncumuz oldu bilmiyorum. belki kazımcan falan. bir bakmak lazım. yani teknik taraf da belki bu eleştirilerden etkileniyor olabilir.

    şimdi lafı şuraya getireyim. bazı memnuniyetsizliklerin, hoşnutsuzlukların nedenini bazı oyunculardan çıkarmayalım. zaniolo deniyor da aston villa maçlarını bir izlemenizi öneririm. 0 gol 0 asistle oynuyor o da. yani o da bocalıyor. rashica deniyor kendisi beşiktaş'ta dahi oyna(ya)mıyor. yunus deniyor, yunus'unb 9 maçta 1 asisti var.

    böyle yaparak önce oyuncunun özgüvenini zedeleyecek, sonra istenmeyen adam haline getireceğiz. görünen o ki karakter olarak da naif, duygusal ve bu tür eleştirilerden etkilenebilecek biri. zaten üzerine gidilme nedeni biraz da bu. kolay lokma. vur abalıya.

    ben tam tersini öneriyorum. bırakalım oyuncu yeni geldiği ve dahil olmakta zorlandığı kadroda biraz özgüvenle, nefes alarak oynasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın