resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9077
    takımın başında çıktığı 50 maçta 40 galibiyet almış teknik direktör. en sevdiğim özelliklerinin başında pragmatist olması geliyor. takıntıları olan, seçtiğim veya transfer ettiğim oyuncular illa ki oynayacak şeklinde inat eden bir hoca değil.
    kazandığında kendisini öne plana çıkaracak şeyler olmasını değil, günün sonunda ne olursa olsun kazanmayı hedefliyor. bundan kastım, olağan dışı bir taktik veya diziliş seçimiyle rakibi şaşırtıp ertesi gün kendisi için “dahiyane hoca” şeklinde methiyeler düzülmesini gerektirecek bir tarzı yok. tek motivasyonu kazanmak, gerekirse bütün maçları 4-4-2 gibi standart bir dizilişle kazanarak da yapabilir bunu. hırslı ve tutkulu bir adam. hiç şüphem yok ki yetiştiği ve uzun yıllar top koşturduğu kulübüne gönülden bağlı.
    insan ve futbolcu psikolojisinden iyi anlayıp çoğu oyuncuyla sağlıklı ilişkiler kurması da cabası.

    yukarıda saydığım özellikler itibariyle bu şekilde bir kimya birkaç on yılda bir denk gelecek cinsten. buna rağmen hissiyatım o ki önümüzdeki 10 maçta alacağı birkaç şanssız mağlubiyetle bile takımdaki geleceği ciddi biçimde sorgulanabilir. ben naçizane sonuna kadar arkasında olacağım.

    canım hocam, başarılarının devamını diliyor ve önümüzdeki yıllarda ellerinde kalkan bir avrupa kupası görmeyi çok arzuluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın