resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 927
    kaan’ın orta sahada oynaması daha gündemde bile değilken, leo’nun torreira’nın yanında denenmesini hayal ediyordum.*

    şimdi nasıl kaan’ın sol bek oynama fantezisi konuşuluyorsa, benim de fantezim buydu. hatta bir adım ileri gidip, sert orta saha tercih edilmesi gereken maçlarda boey’i altıya çekip kendisini oyun kurucu bek olarak kullanıp torreira’yı hiperaktif çocuklar gibi karşı takımın üstüne salmayı da hayal etmişliğim yok değil.

    bence takımda kalmalıydı, sol bek sorunundan ötürü değil, 2 tane kaan tarzı her zaman vasat üstü oynayan, stabil ve en önemlisi fundamentali güçlü oyuncuya sahip olmak içindi.

    adam sağ bek, 1 sene sol bek oynadı ki bence sahip olduklarımızdan çok daha iyi oynadı. altı numara oynamaya müsait, kaan kadar iyi pas yeteneği olmasa da sakin ve her zaman doğru opsiyonu bulabilecek bir oyuncu, sergio’nun ve demirbay’ın kısa mesafe pas hatalarını da düşünürsek. başın sıkılırsa koy stoper de oynar. açıklarda bile oynar öyle bir adam. evet parlamaz belki ama sırıtmaz, işinin görür, arada ekstrem gol-asist yapar.

    gelenlerden ayrı, bence bu yıl ki hatamız tutmamakdı kendisini, ama bir de işim şu tarafı var ki, anladığım kadarıyla hem kendisi girmek istedi hem de eğer yabancı kontenjanı açmak için olumlu bakıldı. istenen oyuncular değil, göstermelik bir ortasaha bile alınmasaydı taraftar yıkardı heralde ortalığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın