• 182
    manchester macinda hem okan hem takim formsuzdu, orada kazanilan 1 puan mucize. aslina bakarsaniz deplasmandaki macta da abdulkerimin cizgiden cikardiklari + onana sacmalamasi buyuk avantaj sagladi. oyun olarak iki bayern macinda da kusursuzduk, hepimiz gurur duyduk.

    takimin inisli cikis bir formu var, henuz ritim yakalayamadik, sonuclar geldi belki ama oyun daginik. pendik maci beni cok sasirtti ve korkuttu. onumuzde 10 gun ve bir adana maci var.

    kopenhag maci icin ekstra islere ihtiyacimiz var. bu ekstra isleri yapabilecek oyuncular mevcut, yoktan gol atabilen ziyech, 2 kisiyi gecip gol atabilen zaha, ve iyi gununde olursa gol kacirmayan icardi. cogu takimda bu sekilde bireysel olarak sonuca etki edebilecek uc oyuncu olmaz, cok sansliyiz. bence yapmamiz gereken 80’e kadar kontrollu oyun ile mucize beklemek. gelmezse sonrasinda united macinin gidisatina ve bizim kalan enerjimize gore karar verebiliriz. ama olur da geriye dusersek 2-3 tane yer doneriz bu sefer diye dusunuyorum. o yuzden olabildigince savunmayi garantiye alarak oynardim ben olsam.

    cok zor mac olacak, icimden bir ses biz mutlu ayrilacagiz diyor, ama her sonucta takimin arkasinda olmaya devam etmemiz gerek, turkiye ligindeki vasat rakiplere malzeme vermeden isimize devam etmeli ve sampiyon olmaliyiz.

    gecen sezonu hakederek sampiyon bitiren takimimizin avrupa yatirimlarinin karsiligini maddi olarak alma imkani sunan mac. sportif olarak bence basariliyiz ilk yilimiz icin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın