resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1845
    takımımız için gerçekten çok önemli bir futbolcu. orta sahaya daha fazla sertlik ve direnç gerektiğinde orta sahada görev alan, herhangi bir defans oyuncusu eksik iken her iki tarafta da oynayabilen ve oynadığında da gayet iyi bir performans gösteren futbolcumuz.

    kaan’ın aynı zamanda takım için çok önemli bir özelliği var. kaan aynı zamanda geriden iyi bir oyun kurucu. 2 aralık 2023 pendikspor galatasaray maçının ilk yarısında hücumda hiçbir şey yapamadık ama ikinci yarıda çok daha ne yaptığını bilen bir takımdık. bunda önemli sebeplerden birisinin kaan’ın ters ayakla oynadığı sol stoperden asıl mevkisi olan sağ stopere geçmesiydi. nelsson sol stoperde her ne kadar daha fazla hata yapmaya meyilli hale gelse de takımın kaan’ın topu oyuna doğru sokan ayağına ihtiyacı vardı ve kaan sakatlanana kadar bunu çok iyi bir şekilde yapabildi.

    sezon başından beri sacha boey sağ bekte hep süre aldı ama * bir sakatlık ya da ceza durumunda sağ bek için de ilk alternatif kaan olacaktır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın