resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1360
    kendisinin performansından ben de memnun değilim ama yerinde olsam 2 aralık 2023 pendikspor galatasaray maçı'ndan sonra nelsson'un yaptığının iki katı surat yaparım, yalan yok.

    transfer döneminde kulübüne baskı yapıp fiyat kırıp galatasaray'a geldi, bildiğim üzere okan buruk transferiydi, sezonun ilk transferi, sözleşmedeki madde yüzünden 1 ayda max 2 maça çıkması bekleniyor onlarda da hatasız oynamalı... öyle bir dünya yok arkadaşlar kusura bakmayın. dün de kazımcan çıkıyor yerine angeliño değil barış alper giriyor. dediğim gibi ben olsam hem üzülürüm hem kızarım.

    kendisinin hatası olmadı mı, oldu ama pva'nın yedirdiği gollerin çeyreğini yedirmedi. pva ne zaman ileri gitse taraftar kurdeşen döküyordu. onun kademesine girecek diye kaç oyuncu kart gördü, kaç gol yedik, hatta kaç sakatlık yaşadık? şimdi gidip pva gibi 3'lü savunma düzeninin ofansif kanat bekine yönelen yönetimde suç aramak varken de ben bu arkadaşa o kadar kızamıyorum. oyuncunun özellikleri dışında bir de işin teknik detayları var; ayakları bu kadar iyi olan oyuncuyu oyun kurulumunda da kullanmıyoruz, kendisinden beklenen iş net belli değil, boey tipinde olmadığı zaten eski kulüp performanslarından biliniyor, önünde oynayan oyuncu sürekli değişiyor vs vs...

    uzun lafın kısası transfer planlamasında çok daha dikkatli hareket etmek gerek. okan buruk geçen sezon benzer bir işi seferoviç transferinde de yaşattı bize. şimdi diyelim angeliño'nun maddeyi dodgeladık ara transferde kimi alacağız? yine bu şekilde bir full ofansif bir bek çekeceksek oraya, süreç aynı şekilde işleyecek zira.
App Store'dan indirin Google Play'den alın