• 223
    isterse avrupa'nın 3 numaralı kupası olsun, isterse köy takımları bu turnuvada oynasın. bu arada fener'e 6 tane atan takım 18 bin nüfuslu kasaba takımı. neyse konumuz bu değil. bu turnuvayı da iyi takımlar kazanıyor. çok küçük bütçeli takımlara avrupa'da kupa hayali kurdurtuyor. bakın isterseniz 10 milyon euro değerli takımlar olsun. bu kupada bir sürü böyle takımlar var. ve futbol dediğimiz spor küçük bütçeli takımların büyük bütçeli takımlara diş geçirebildiği 1 numaralı spor. çok büyük takımlar da yok turnuvada. her şey daha çok mümkün hale geliyor.

    bu dediğim fenerbahçe için geçerli değil. fenerbahçe bir takım değildir, ali koç'un çiftliğidir. travmaları olan bir kulüptür. kayırılmaya ve şikeye alışkındır. bunların olmadığı bir kupada, isterse süt kupası olsun, başarılı olması eşyanın tabiatına aykırıdır.

    galatasaray bu kupada oynasın istemem. ama bir gün oynarsak da bu kupayı asla küçümsemem. yıllardır türkiye kupasını bolca kazandığımızdan dolayı rakiplerimiz teneke kupası diye alay ederdi bizle. halbuki alay edilecek biri varsa kendileriydi. o teneke kupasını bile almaktan acizdiler. galatasaray için kupa kupadır her zaman. biz her turnuvayı ciddiye almak zorundayız. galatasaray'ın başarı kültürü bunu gerektirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın