resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9038
    29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı özelinde eleştirilerimin ve itirazlarımın olduğu değerli hocamızdır.
    1) 2023'de oynanan 2 bayern münih maçında da kaan ayhan ve torreira ikilisi orta saha üstünlüğünü bariz şekilde ele geçirmiş ve ön alan baskısını çok akıllıca yapmışken ndombele fantezisine neden girişildi?
    cevabı nellson'a olan güvensizlik ise yine itirazım var. bu futbolcu bu kadar mı değersiz? bu kadar mı itibarsız?
    2) zaha, ziyech, mertens ve icardi'li bir hücum hattıyla manchester united'a dayanamazsın. iki adet torreira olsa bile dayanamazsın. özellikle zaha ve mertens takım savunması anlamında sınıfta kaldılar. kaan ayhan en azından açıkları kapatıyordu fakat ndombele ile orta saha bomboş kaldı. bunu dakikalarca izledik. bakınız penaltı ve ofsayt lehimize de verilebilirdi ama manchester united bu dizilimle her türlü beraberliği yakalayacaktı. bu kadar rahat bir şekilde bir rakip oynatılamaz. hem de kendi sahanda.
    3) sevgili hocam bir zamanlar takım arkadaşın olan hagi bile formsuz olduğunda ve yorulduğunda oyundan alınıyordu. bu gayet makul ve mantıklı bir tercih oluyordu. icardi'yi de oyundan alabilirdin. son 25 dakika kala yüz ifadesinden de anlaşıldığı üzere ağrısı vardı ve sadece yürüyerek maçı tamamladı.
    4) son itirazım ise taraftara. keşke hiç kareografi yapılmasa ama ıslık ve ateşleme olsa. tiyatro gibi maç izlendi. yahu biz los galacticos değiliz herhalde gol yiyeceğiz 0-2 olacak 0-3 olacak. bak bakalım sen o 1 golü attır takımına gerisini izle nasıl maç 3-3 hatta 4-3 oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın