resim
Dominik Livaković
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Hırvatistan
  • 297
    kesinlikle üst seviye bir kaleci değil. 10 milyon euro çok ciddi bir rakam bence kaleci için. bu paralara aldığın kaleciden daha iyisini beklersin. liva kaleyi dolduramıyor. ayrıca pozisyon alması da son derece vasat.

    dünkü maç özelinde;
    1. golde çok hatası yok lakin durduğu konum hatalı. bir yerden sonra topu izlemiş, kaleyi tekrar ortalasa golü çıkarabilirdi.
    2. golde konumu aşırı hatalı. direk dibinde bekliyor nerdeyse. yine kaleyi ortalasa üzerine gelecek rahat bir top gol oldu. direkt kendisine yazarım bu golü.
    3. golde topa ters eliyle hamle yapıyor. sol eliyle uzanması gerekirken sağ elini uzatmaya çalışıyor ve yetişemiyor. ayrıca konumu yine çok hatalı.
    4. golde her ne kadar ilk şutu kurtarsa da aşırı hatalı bir konumda. bu sebeple de topu çelse de top anca altıpasın önünde rakibin ayağına düşüyor.
    5. golde yapacak bir şeyi yok. rakip elini kolunu sallaya sallaya ceza sahasına gelip direk dibine vuruyor. tamamen defansa yazar.
    6. golde yine başta ismail olmak üzere defansa yazar, yapacağı pek bir şey yok.

    yedikleri hariç 4 tane de güzel kurtarışı var. ama işte 6 golün 4 tanesinde hatalı olunca yetmiyor. kendisinin en büyük probleminin konum alma olduğunu düşünüyorum. bir de yanlış elle uzanıyor ki bu genelde türk kalecilerde gözlemlediğim altyapısal bir eksiklik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın