resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9036
    zaten imza attığı günden bu yana deli gibi çalışıyor ancak gitgide sorumluluğu, sevenleri, kendisine inananları çığ gibi büyüdü. bu sebeple artık daha çok çalışmaya mecbur biricik hocam.

    nasıl 11 aralık 2013 galatasaray juventus maçı on yıldır hafızalardan zerre silinmediyse yeni bir tarih yazılması artık an meselesi.

    gruplardan çıkmanın bu oyuncu grubuna, taraftara, tüm camiaya getireceği olumlu hava paha biçilemez. bu bile yeterken maçın önemini anlatmaya sadece tek bir maç kafadan 400.000.000 tl hatta son 16 turunda alacağımız olası puanlar, stadyum ve reklam gelirleri derken yarım milyar tl kazanç vadediyor.

    bu sefer işimiz 10 yıl öncesine nazaran bile daha zor. en az bizim kadar hırslı bir rakiple, tam en alışık oldukları bizim içinse sıradışı hava şartlarında mücadele edeceğiz. adamların tur bindirdikleri rakip, bizim ligdeki en büyük rakibimize yarım düzine gol atıyor.

    ne kadar zor olduğunu ben buradan görebiliyorum ama çıkar bizi bu cendereden ve parken stadyumundan zaferle dön hocam. bunu sen ve ekibinden başkası başaramaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın