resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9031
    adam dünya devine karşı 1-3 skordan dönmüş hala daha acımasız eleştiriler yapanlar var. yok ziyech yok onana. ya bu oyun zaten futbolcu oyunu. kendi mi girecek atacak golleri? kaldı ki ziyech dediğimiz adamın neredeyse futbol hayatı bitiyordu. zaniolo'yu tükenmişlikten çıkarıp yükselişe soktu. icardi'nin ismi unutuluyordu bu adam diriltti. abdülkerim'in 1 senede geldiği nokta premier lig seviyesi. bu adamların başında çoban da yoktu yani. gayet futbolu ve oyuncu psikolojisini bilen bir adam var.
    o zaman madrid cristiano ronaldo varken o kadar kupa kaldırdı. hiç birinde teknik direktörlerin izi yok mu? her maç ronaldo'ya mı yazar?
    takımın geri kalanı ne iş yapar o zaman? saçma sapan düşüncelerle aşağı çekilmek istenen başarılı teknik direktör.
    en son ne zaman böyle bir grupta yarışmacı olabildik? en son bu sınırları geçtim dünya genelinde hangi takım hem bayern hem de manu'ya kök söktürdü? son iki maç doğranmasak evet avrupa da bile doğradılar ne yazık ki belki de 10 puan ile grup lideri olacaktık.
    sistem var mı? var.
    oyuncu istikrarı var mı? var.
    avrupa'da ses getirme var mı? var.
    ligin içinden geçiyor mu? geçiyor.
    daha ne isteniyor arkadaş?
    96-00 yılları arasındaki dominasyona 1 adım kalmış sürekli bir eleştiri sürekli bir serzeniş.
    tamam ben de ara sıra olmayacak bu adamdan okan neden bunu oynattın diyorum. ya da bana göre geliştiremediği oyuncu değişikliği serzenişinde bulunuyorum da kafa tasçı değilim.
    istikrar istikrar istikrar. bize başarı kapılarını açacağına emin olduğum futbolun olmazsa olmazı olan kuralı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın